Housing

boligforeninger

En Norwell Outdoor Fitness park på arealerne omkring bebyggelser og boligblokke, øger hele områdets værdi. Det sender også et vigtigt signal om prioritering af sund livsstil, social integrering og godt design.   

En fitness park er det perfekte mødested, med nem og gratis mulighed for at vedligeholde og træne sin krop. De intuitive fitness stationer appellerer til alle, uanset alder og daglige gøremål, som nyder at dyrke motion som en sjov aktivitet sammen med familie, venner og naboer.

Vores Norwell Apps og QR-koderne på hver station er nyttige og helt specielle værktøjer, som inspirerer til at motionere, og som giver fuld instruktion til brugerne.

 

housings small

Alle vores fitness stationer bruger din egen vægt som modstand og er udfordrende og effektive, uanset konditionsniveau. Som resultat kan alle øvelser udføres uden risiko for skader.

Vores redskaber er udviklet i den tidløse og minimalistiske stil, som kendetegner Dansk Design. Kombinationen af form og farve skaber en transparent kvalitet, som får dem til at passe ind i alle omgivelser.

Norwell Outdoor Fitness stationerne er nemme at installere og kræver et minimum af vedligeholdelse. 

 

Kontakt os for mere information