Special needs About You

særlige behov

At skulle håndtere en sygdom eller en fysisk udfordring, behøver ikke at begrænse nogen fra at motionere eller dyrke fitness. Ved at være meget tilgængelig, altid til rådighed og gratis at bruge, er en Norwell Outdoor Fitness park det perfekte sted for mennesker på alle niveauer at mødes, træne og motionere.

Vores intuitive stationer er designet til alle – fra dem, som er udfordret af fysiske begrænsninger til dem, som er i ret god form og mobile. En Norwell Outdoor Fitness park kan give vigtige fordele for alle, som nyder at vedligeholde og forbedre deres fysiske kondition ved at motionere udendørs i den friske luft, og i en afslappet atmosfære.

 

special needs small 1

Alle vores fitness stationer bruger din egen vægt som modstand og er udfordrende og effektive, uanset konditionsniveau. Som resultat kan alle øvelser udføres uden risiko for skader.

Som nyttige værktøjer til brugere, trænere og instruktører, tilbyder vi vores Norwell Apps og QR-koderne på hver station, som inspirerer til at motionere, og som giver fuld instruktion til brugerne.

Vores redskaber er udviklet i den tidløse og minimalistiske stil, som kendetegner Dansk Design. Kombinationen af form og farve skaber en transparent kvalitet, som får dem til at passe ind i alle omgivelser.  

Norwell Outdoor Fitness stationerne er nemme at installere og kræver et minimum af vedligeholdelse. 

 

Kontakt os for mere information