sjov fitness

Norwell Junior er en serie udendørs fitness redskaber til børn i alderen 8-14 år.

Det unikke, intuitive design i vores Junior serie benytter sig af børns naturlige trangt og motivation til at lege, og viser dem vejen til sjov fitness.

 

grey btnSe den inspirerende fitness guide til børn

Norwell Junior Smartphone App – den første af sin slags – giver børnene en unik mulighed for at forbedre deres resultater på en sjov og anderledes måde.

Gå til vores app til børn og find ud af mere

Watch our inspirational video

 

NWJR101 Chest Jr

 

 

 

Junior Chest

Denne Junior Chest er en skulderpres station, som bruger barnets egen vægt som modstand. Den helt rette modstand, som gør det sikkert og effektivt at træne skuldre, triceps og bryst..


NWJR102 Back Jr

 

 

Junior back

Junior Back er en pull-down station,  som styrker ryggen, skuldrene og biceps – igen – ved at bruge barnets egen vægt som modstand..


NWJR103 Sit Up JR

Junior sit up

Junior Sit Up er ideel til at styrke musklerne i mave, lår, hofter og ryg. Børnene vil ligge på ryggen eller på maven og bare nyde at bruge den.


NWJR104 Pull Up Jr

 

 

 

Junior pull up

Som navnet siger, er den primære øvelse på Junior Pull Up at styrke musklerne i arme og skuldre ved at trække kroppen op.


NWJR105 Bar JR (B)

Junior Bar

Junior Bar styrker overkroppen på forskellig måde, f.eks. ved at lave dips eller armtræk fra jorden..


NWJR201 Doubbel Air Walker

 

Junior double Air Walker

På den dobbelte Air Walker kan to børn ”vandre på luft” – side om side. Øvelserne forbedrer kredsløbsfunktionen og øger musklernes smidigheden i hoften og lårene..


NWJR202 Cross Jr

 

 

Junior Cross

På Junior Cross kan børnene udvikle musklerne i hofter, ben og arme og forbedre deres kredsløbsfunktion på en rigtig sjov måde..

.
NWJR204 Hip

 

Junior Hip

Junior Hip er en anderledes gynge, som skånsomt udvikler musklerne i ryggen, hofterne og maven, samtidig med at kredsløbsfunktionen forbedres.

.
NW501 Bench

 

Bench

Bench er fuld af muligheder for at træne mavemusklerne, ryggen, arme og ben – og for et behageligt hvil..


NW502 Pingpong

Pingpong

Pingpongbordet giver en legende let og ret effektiv måde at komme i form på. Du træner din koordination, bevægelse og hurtighed samtidig med at du konkurrerer og har det sjovt..


NW503 Sign b

 

Junior sign

Et Junior Sign giver din Norwell JUnior Outdoor Fitness park en progressiv skiltning, med information om træningskonceptet og Norwell Junior Smartphone App. Det er muligt at få fremstillet specialdesign på skiltet.