Seniors

en sund alderdom

Vi ved alle, at fysisk aktivitet har en positiv effekt på vores livskvalitet, og som seniorer er det endnu vigtigere at vedligeholde og forbedre vores fysiske og mentale velbefindende, så godt vi kan.

Alle kan være med – det kræver ingen øvre eller nedre grænse for fysisk formåen at motionere på stationerne. Norwell Outdoor Fitness redskaberne er for alle, som nyder naturlig motion og træning.

Se tekniske specifikationer og CAD tegninger under  download.

 

NW201 airwalker

Air Walker

At vandre på luft er nok den største følelse af frihed, man kan få. Norwells Air Walker giver dig den fulde oplevelse af en rask gåtur uden stammen.

NW106 Leg

 

 

 

Leg

Leg passer til alle, når det gælder om at styrke i dine lår, ben og lægge.


NW202 CROSS

 

 

Cross

Cross giver en behagelig måde at udvikle musklerne i ben og hofter, samtidig med at du forbedrer din kredsløbsfunktion..


NW301 Twister

Twister

Twister har to individuelle platforme, én at stå på og én at sidde på, men du bruge buen til at holde i. Denne station styrker din balance og koordinationsevne, kombineret med at udvikle rygmusklerne..


NW101 Chest

 

 

 

Chest

Chest er en siddende brystpresse, som bruger din egen vægt som kontravægt i træningen. Denne station øger styrken i dit bryst, forsiden af skuldrene og dine triceps..


NW102 Back

 

 

 

Back

Med din egen vægt som kontravægt, giver Back en nem og effektiv styrketræning af din ryg og bagsiden af dine skuldre..


NW501 Bench

Bænk

Bench er fuld af muligheder for at træne mavemusklerne, ryggen, arme og ben – og for et behageligt hvil.

.
NW503 Sign b

 

Sign

Et Sign giver din Norwell Outdoor Fitness park en progressiv skiltning, med information om træningskonceptet og Norwell Smartphone App.

NW502 Pingpong

Pingpong

Pingpongbordet giver en legende let og ret effektiv måde at komme i form på. Du træner din koordination, bevægelse og hurtighed samtidig med at du konkurrerer og har det sjovt.