100% design, hvor kvalitet er i højsæde

Sikkert Design & Holdbarhed

For at garantere den højeste sikkerhed er alle Norwell udendørs fitnessstationer designet ifølge kravene for PPP55012 fra TÜV SÜD (specielt udviklet til at teste udendørs fitnessredskaber).

Denne protokol er baseret på dele af EN1176 om kommercielt legepladsudstyr og EN957 om fitnesscenter udstyr.

Alle Norwell Junior stationer er designet ifølge kravene fra TÜV SÜD Product Service i protokol for test af udstyr til udendørs fitness, fitnesscentre og kommercielle legepladser.

Desuden er Norwell Outdoor Fitnessstationerne designet og udviklet i overensstemmelse med de højeste kvalitetskrav. Kvalitet måles i høj grad ud fra fitnessudstyrets holdbarhed og levetid. For at sikre en lang levetid, er Norwell Fitnessstationerne fremstillet i traditionen for solidt, dansk håndværk og i materialer af højeste kvalitet.

Med Norwell er både brugere og kunder garanteret det bedste udendørs fitnessudstyr - til træning og som investering.MATERIALER & GARANTIER
For at sikre lang holdbarhed, og den bedste funktionalitet, består alle Norwell Outdoor Fitnessstationerne af materialer i den højeste kvalitet.
Alle konstruktioner består af eksklusiv stål med dobbelt pulvercoating. Alle lejer er enten rustfrie kuglelejer eller specialdesignede POMlejer.

Al materiale på håndtag og fodstøtter er i overensstemmelse med PAH testen (Polycyclic Aromatic Hydrocarbons). Rør, fundamenter og svejsninger har femten (15) års garanti mod materiale- eller produktionsfejl.
Alle bevægelige dele, plastik- og gummidele har tre (3) års garanti mod materiale- eller produktionsfejl.
Ikrafttrædelse af garantierne kræver overholdelse af beskrivelserne for installation og vedligehold som anbefalet af Norwell Outdoor Fitness.

Kontakt os venligst angående opdatering vedrørende områder indenfor fem (5) km fra saltvand.