Udendørs fitness til skoler - vejen til sjov bevægelse og motion

Udendørs fitness til skoler
– vejen til sjov bevægelse og motion

Udendørs fitnessredskaber på skolen
- svaret på mere motion og bedre læring

DET SKAL VÆRE SJOVT AT TRÆNE!

At være sund og aktiv er vigtigere end nogensinde. Især vores børn og unge har brug for at blive inspireret til at komme væk fra den udbredte, stillesiddende livsstil.

Med en Norwell udendørs fitnesspark på skolens eller institutionens område, kommer sjov fitness ind i billedet – helt af sig selv.

Der er øget fokus på at give vores skoleelever bedre betingelser for at komme ind i en sund og aktiv livsstil. En udendørs fitnesspark på skolen åbner muligheder for motion, livskvalitet og bedre læring for alle – uanset alder og fysisk form.


Vores udendørs fitnessguide gør det nemlig nemt for både lærere og elever at engagere sig i sjov fitness – både i og udenfor timerne! Guiden inspirerer til at røre sig, og er et værdifuldt værktøj til at forbedre dine elevers og studerendes helbredstilstand, og endda øge deres evner til at koncentrere sig og lære.Det egentlige fokus og mål bør selvfølgelig altid være at alle har det sjovt, mens de udforsker og leger på redskaberne.

NY TEKNOLOGI GØR DET ENDNU SJOVERE

Fitness er for alle, og vores intuitive, udendørs fitness redskaber dækker behovet for sjov motion for eleverne fra 0. til 10. klassetrin.


Sammen med de arkitektoniske redskaber medfølger Norwells fulde koncept med fitnessguides, QR- koder og Smartphone Apps, hvor man kan se alle typer træning på hvert redskab, holde styr på sin træning i logbogen og udfordre hinanden via Facebook.


Inderst inde motiveres vi alle af at konkurrere, og om noget er denne motivation endnu stærkere hos børn. Uanset om de konkurrerer med sig selv eller med en gruppe kammerater, kan den inkorporerede nye teknologi opfylde ønsket om at se beviser på, at de er blevet bedre end sidst.


Vores Norwell Apps og QR-koderne på hver station er ligeså nyttige og specielle værktøjer, som inspirerer til at motionere, og som giver fuld instruktion til brugerne. Alle vores fitness stationer bruger din egen vægt som modstand og er udfordrende og effektive, uanset konditionsniveau. Som resultat kan alle øvelser udføres uden risiko for skader.


Vores redskaber er udviklet i den tidløse og minimalistiske stil, som kendetegner Dansk Design. Kombinationen af form og farve skaber en transparent kvalitet, som får dem til at passe ind i alle omgivelser.


Norwell Outdoor Fitness stationerne er nemme at installere og kræver et minimum af vedligeholdelse.

FRISK ENERGI TIL HJERNEN
Vi har ikke bare fået en udendørs fitnesspark, men faktisk en hel skulptur park.
Vi har nu mulighed for at bruge disse redskaber både i idrætstimerne og i tværfaglige projekter.
Billedkunst kan arbejde med redskabernes design og æstetik. Og i fysik får formlen kraft gange arm en helt anden betydning, når man skal bruge den til at løfte sin egen vægt.
Vores elever har nu også muligheden for at komme ud efter en hård time og få pulsen op relativt hurtigt, og det giver frisk ilt til hjernen og skærper deres koncentration og indlæringsevne.
Med disse redskaber byder vi byen velkommen til gymnasiet, alle må bruge dem, og det betyder at flere og flere vil kende gymnasiet og se på det som en del af deres verden - det er også for dem.

Rektor Claus Jensen, Faaborg Gymnasium