Udendørs fitnesspark til hoteller & feriesteder - Norwell Outdoor Fitness

Udendørs fitnesspark til hoteller & feriesteder
– gør oplevelsen større for gæster og besøgende

Kvaliteten i et ophold vil stige
med en Norwell udendørs fitnesspark
til hoteller & feriesteder.

Med den intuitive Norwell udendørs fitnesspark til hoteller & feriesteder installeret som et udendørs motionsrum, gratis at bruge og altid til rådighed, vil du tiltrække mennesker i alle aldre, som nyder at tilbringe tid udendørs i den friske luft.
Med en Norwell udendørs fitnesspark ved dit hotel eller feriested, øger du kvaliteten og udbuddet af aktiviteter, der er til rådighed for dine gæster og besøgende.
Muligheden for at motionere i afslappede omgivelser under åben himmel vil blive værdsat og husket.

Vores Norwell Apps og QR-koderne på hver station er nyttige og helt specielle værktøjer, som inspirerer til at motionere, og som giver fuld instruktion til brugerne. Alle vores fitness stationer bruger din egen vægt som modstand og er udfordrende og effektive uanset konditionsniveau. Som resultat kan alle øvelser udføres uden risiko for skader.

Vores redskaber er udviklet i den tidløse og minimalistiske stil, som kendetegner Dansk Design. Kombinationen af form og farve skaber en transparent kvalitet, som får dem til at passe ind i alle omgivelser.
Norwell Outdoor Fitness stationerne er nemme at installere og kræver et minimum af vedligeholdelse.


Kontakt os for mere information
“Vi har valgt det danske firma, Norwell, som leverandør af vores udendørs fitnesspark, da netop Norwell lægger meget vægt på, at funktionerne er skabt, så de passer til alle, de er udført i et skulpturelt design, så de virker transparente i deres omgivelser, og ikke mindst fordi de er udført i meget høj kvalitet, hvor der virkelig er kræset for detaljerne."

Jan Lockhart, Adm. Direktør Apollorejser