Udendørsleg til børn styrker den motoriske udvikling

En legeplads skal være et fristed, hvor børnene har mulighed for at udfolde deres kreative evner. For at skabe den bedste udendørs leg til børn, er det dog også vigtigt, at legeredskaberne stimulerer flere af barnets sanser. Norwells legeredskaber indeholder højlegeværdi, der gør, at de bidrager til såvel barnets fysiske som motoriskeudvikling.

Ved at lege på legetårn, klatre og gynge kan barnet både få styrket balance, motorik og muskler. En gyngetur giver nemlig ikke alene sus i maven, men stimulerer også barnets sanseapparat og aktiverer balancen samt koordinationsevnen. Derudover er gyngen med til at øge barnets koncentration og indlæringsevne. Legetårnet indeholder også mange af de samme legeværdier, som er essentielle for barnets motoriske udvikling og læringsparathed. Her lærer barnet både at klatre, rutsje, kravle og balancere. Et samspil, der styrker barnets sanser og grundmotoriske kontrol.

Når skoler og institutionerprioriterer udendørs leg til børn, skabes der altså rammerne for en positivudvikling, som også gavner børnenes koncentration og indlæring i undervisningen.

Har du brug for hjælp? Udfyld kontakt formularen herunder

Kan vi hjælpe med jeres projekt?