Modena - Italien

Udendørsfitness i den historiske del af novi sad, modena

I den norditalienske provins Moderna, i det historiske centrum af Parco Archeologico Novi Sad, er der installeret et udvalg af Norwells udendørs fitness-udstyr. I Novi Sad parken er et fitnessområde designet til voksne netop blevet færdiggjort. Et udendørsfitnesscenter er indrettet med to forskellige zoner: den ene til blid aktivitet, hvor bla. ældre kan træne, og et andet område, der skal tiltrække yngre og andre, der ønsker en funktionel sekvens, muskeltoning, styrke- og Cardio-træning samt udstrækning og afkøling; – Dermed inviterer denne udendørsfitnesspark alle aldersgrupper til at dyrke motion udendørs.

Dette fantastiske sted tilbyder en allround træning lige fra styrketræning til blid mobilitet. 

Et smukt udendørsrum, der giver borgerne mulighed for at dyrke sport, gå ture og spille spil samt træneudendørs på Norwell fitnessudstyr uden at forstyrre stierne til arkæologiske seværdigheder; men stadig nyde atmosfæren omkring det fantastiske historiske sted. 

Denne park er installeret i samarbejde med vores partner www.euroform-w.com
Til fitness parken er bla. valgt: Dual-Bar, Step Blocks, AirWalker, Sit-Up, Twister, Parkour, Rider & Triple Pull-up og skaber tilsammen et alsidigt træningsmiljø.

Produkter valgt

Har du brug for hjælp? Udfyld kontakt formularen herunder

Kan vi hjælpe med jeres projekt?