Ferritslev - Danmark

Udendørs træningsområde i landsby-bypark

I Ferritslev – en lille landsby på Fyn – er et herligt grønt område i byens centrale bypark blevet beriget med en Norwell udendørs fitnesspark.
Her kan leg omkring bordtennisbordet, seriøs helhedstræning med styrke af hele kroppens muskulatur, klatren i Norwell Functional Træningsredskab forenes i fælleskab. – kun fantasien og kreativiteten sætter grænser!
På det store Functional Trainer redskab trænes styrke og udholdenhed, mens også kredsløbs- og konditionstræning kan trænes på redskaberne omkring.
En udendørs fitnesspark lægger op til at mødes og være sammen omkring en masse udendørs sports-/fitness aktiviteter, og igennem sport og bevægelse have et fællesskab på tværs af alder og niveau.
Arbejdsgruppen i Ferritslev ønskede sig et aktivt område, hvor alle byens borgere kunne komme og være sammen om træning og en masse udendørsaktiviteter.
Med Norwell´s intuitive redskaber skabes et aktivt uderum, hvor alle kan være med – ung som gammel! – ”FITNESS FOR ALLE”!

På dette fitnessareal er blandt andet valgt følgende Norwell redskaber: Functional Trainer, Air Walker, Cross, Step Block, Leg, Chest & Back, Rider, Multi Ladder og Bench samt bordtennisbordet Ping Pong.

Produkter valgt

Har du brug for hjælp? Udfyld kontakt formularen herunder

Kan vi hjælpe med jeres projekt?