Asti - Italien

Fitness i bypark

Udendørs fitness i byen Asti – “en ny måde at dyrke sport på” . Flot og æstetisk parkdesign med det velkendte lette og gennemsigtige Norwell Outdoor Fitness´ udendørs redskaber.
Efter lang tid med Corona-lockdown besluttede Commune Di Asti i Italien at installere en fitnesspark. De ønskede sig en bypark med sports- og fitnessudstyr, der kunne falde ind med naturen og omgivelserne, – og deres valg faldt på Norwell´s skulpturelle fitnessudstyr, der fint og diskret smelter ind i omgivelserne.
 
Med Norwell´s integrerede QR-koder og app-system har brugerne adgang til at se demonstrationsvideoer og små tutorials, der viser hvordan øvelserne skal udføres. Parken er altid åben, og fitnessområdet er gratis og tilbyder alle borgere, uanset alder, evner og social status, mulighed for at dyrke fysisk aktivitet og opretholde en sund livsstil. – Med dette fantastiske Fitness område har Asti virkelig tilføjet værdi til byen!

Denne fitnesspark blev installeret i samarbejde med vores partner: www.euroform-w.com


Til dette projekt er følgende udendørs fitnessudstyr blevet valgt: Triple Pull Up, Horisontal Ladder, Cross, Hip, Bench, Sit-Up, Chest og Back – der tilsammen kan tilbyde en god all-round træning.

Produkter valgt

Har du brug for hjælp? Udfyld kontakt formularen herunder

Kan vi hjælpe med jeres projekt?