Resen - Skive, Danmark

Udendørs træningsområde ved resen multipark

Denne legende og inspirerende Multi-sportspark i Resen ved Skive er etableret i samarbejde med vores PlanLeg – vores partner i Danmark, og rummer en masse faciliteter og indbyder til et væld af aktiviteter udendørs.
Der kan blandt andet trænes på Norwell´s nye Functional trainer, hvor styrke og udholdenhed udfordres i kombination med de forskellige cardio-redskaber. Hertil også en række Street Workout redskaber, hvor styrke ligeledes udfordres. Desuden er der et område, der henvender sig til kørestolsbrugere og andre personer med særlige behov.
En udendørs fitnesspark der rummer en masse muligheder for at mødes og være sammen omkring en masse udendørs sports-/fitness aktiviteter.
Foreningen Resen Multipark beskriver som mål at gøre parken til et rummeligt sted, hvor alle borgergrupper får lyst til at komme, fordi der er meningsfyldte aktiviteter for alle. Desuden har man ønsket at parken skulle være mødested for spontane aktiviteter og et aktivt centrum i hjertet af bydelen Resen. Denne danner ramme for udfoldelse af både kulturelle og sociale aktiviteter, som indbyder børn og unge samt voksne og ældre til samvær, der opfordrer til aktivitet i form af leg, sport og hygge både i organiseret og uorganiseret form.
Et aktivt uderum, hvor der i høj grad er tale om ”FITNESS FOR ALLE”!.

Til denne multipark er blandt andet valgt følgende af vores produkter: Functional Trainer, Sit-Up, Cross, Step Block, Triple Pull-Up, Dual Bar, Rider, Tire Flip, Hand Cycle, Tai Chi.

Produkter valgt

Har du brug for hjælp? Udfyld kontakt formularen herunder

Kan vi hjælpe med jeres projekt?