Berry, Australien

Udendørs fitness i lokalsamfund

Sammen med vores partner i Australien Playscape Creations har vi med succes gennemført dette fantastiske Outdoor Fitness-projekt i Rotary Nature Play Park i Boongaree, Berry.

Fitnessområdet indeholder 8 træningsenheder inklusiv det store kombi-redskab Calisthenics, hvor mange kan træne på samme tid.
Dette vidunderlige aktive fællesrum, beliggende blandt fantastiske omgivelser, giver uendelige muligheder for FITNESS i en social og inkluderende atmosfære.  

Playscape Creations har sammen med City Design-teamet i Shoalhaven City Council og Berry Rotary udarbejdet projektet. De var interesseret i kvaliteten, garantien og vedligeholdelsen af redskaberne og ønskede en række fitnesselementer til målgruppen: fra teenagere til seniorer. Alt dette levede Norwell op til, og kan hermed være med til at danne ramme om et sådan flot rekreativt miljø.

Ved at placere fitness i lokalsamfundets udearealer, giver det borgerne nem adgang til motion; Der kræves intet medlemskab, og folk kan træne præcis på det tidspunkt, der passer til deres tidsplan, og tage børn, venner og familiemedlemmer med efter behov. Derved bliver disse aktive uderum et mødested, der forbinder og motiverer mennesker og støtter til et sundere, mere aktivt fællesskab.

Ved at kombinere to sundhedsfremmende aktiviteter – at bevæge sin krop og komme ud – giver udendørs motion exceptionelle resultater: Forbedring af dit humør, sparer dig penge og tid og giver din træning ny social interaktion.

Følgende Norwell redskaber er udvalgt: Calisthenics Frame, Combi 3, Cross, Chest, leg, Rider and the Bench.

Produkter valgt

Har du brug for hjælp? Udfyld kontakt formularen herunder

Kan vi hjælpe med jeres projekt?